DIN VIRKSOMHEDS VÆKST BETYDER NOGET
FOR OS

 

 

Det er vigtigt for os, at dit daglige arbejde i stalden er velfungerende, behageligt og fornøjeligt. Vi leverer løsninger, der letter dit daglige arbejde ved at fokusere på et ergonomisk optimalt arbejdsmiljø og på koen og dens velbefindende. Sammen sikrer vi en høj mælkeydelse i den bedst mulige kvalitet – så du kan opnå en bæredygtig fortjeneste.

 

Maksimer udbyttet af dit arbejde
Du vil gerne holde styr på, hvad hver enkelt ko leverer – hvordan de har det, og kvaliteten af deres mælk. Du vil også gerne rationalisere arbejdsrutinerne omkring malkningen. Ligeledes vil du gerne frigøre mandetimer til andre arbejdsopgaver, så du bedre kan prioritere opgaverne på gården. Hos SAC tror vi på, at du kan optimere din indtjening, hvis du kender den enkelte ko og kan prioritere i løbet af arbejdsdagen.

 

Det bedste for dig og dine køer 
Der er mange aspekter, der skal tages i betragtning, når du installerer et malkeanlæg. Det er naturligvis vigtigt, at løsningen hjælper dig til at opnå den bedst mulige malkning – men dine køers velbefindende er også vigtig, ligesom arbejdsmiljøet spiller en stor rolle for dig og dine ansatte. Hvordan foretrækker du at have kontakt til dine køer?

 

Du ved altid, hvordan dine køer har det 
Endnu et aspekt, du skal tage i betragtning, er management systemet. Hvor mange og hvor pålidelige data har du brug for, for at kunne træffe de bedste beslutninger og dermed for- bedre din indtjening? Skal dataene leveres straks på præcist det tidspunkt og sted, du har brug for dem? Vi tilbyder vores Management Dairy Solution med et udvalg af forskellige moduler at vælge mellem og mange tilgange til at opfylde dine behov og lette din arbejdsgang. Vi har både simple og mere avancerede løsninger at vælge mellem.

 

Vælg en pålidelig og komplet malkeløsning 
Du vil gerne have tid til både at pleje dine køer og drive din gård. Derfor leverer SAC en pålidelig og komplet malkeløsning, som er fremtidssikret og giver den bedst mulige mælkeydelse med den højst mulige kvalitet. Med en malkeløsning fra SAC får du det maksimale udbytte af dit daglige arbejde.