SAC kommer med den seneste og mest innovative gede karrusel: 2RO

En effektiv og veldesignet malkestald er af stor betydning. Manuelle operationer fylder den største del af den samlede malkeproces. Det er derfor vigtigt, at alle operationer kan udføres hurtigt, effektivt og ensartet. Omgangskapaciteten er vigtig uden at gå på kompromis med malke-kvaliteten. SAC har været en vigtig aktør i denne sektor i mere end 80 år, har høj grad af erfaring inden for malkning, og præsenterer nu en ny og innovativ malkekarrusel kaldet: 2RO.

 

 

 

 

 

 

 

DEN SENESTE TEKNOLOGI TIL MALKNING AF GEDER

2RO viser flere unikke og karakteristiske egenskaber. En af disse er QuickUp, som giver mælkeproducenten mulighed for at malke direkte gennem platformen. Dette forbedrer ergonomien og reducerer antallet af operationer pr. ged. QuickStart sikrer, at malkningen starter automatisk, når pattekopperne løftes op i hænderne på malkeren. Disse to funktioner kan fremskynde påsættelsestiden med op til 2,7 sekunder pr. ged*. Pattekoppernes store bevægelsesområde sikrer en hurtigere og mere jævn malkeproces.

• QuickUp – malkning direkte igennem platformen
• Hurtig påsætning - 2,7 sekunder hurtigere pr. ged*
• Robust konstruktion - en cylinder pr. plads
• Ergonomisk malkning - lette pattekopper og kort afstand til patterne
• Automatisk rengøring og startposition - spar 10 minutter pr. malkning
• Kontinuerlig malkning ved indgangen og mulighed for en omgang mere
• Let at vedligeholde på grund af den flytbare IDC Kassette, som kan trækkes ud

GEDEMALKNING HAR æNDRET SIG FOR ALTID MED DENNE INNOVATION!

"Det dedikerede SAC-team har samlet sin viden og ekspertise med mælkeproducenternes behov i tankerne. Vi er derfor ekstremt stolte af vores nye malkekarrusel: "2RO" siger Carsten Nielsen, administrerende direktør for SAC Milking. Malkekarrusellen vil virkelig ændre den måde, vi malker geder på, og er en innovation, som vil hjælpe mælkeproducenter i de kommende år fremover. Vores mål er enkelt: mælkeproduktion skal være sund.

 

2RO vil være tilgængelig fra september 2022 gennem SAC-forhandlernetværket.

 

 Flere oplysninger til pressen
Claus Brinks 
E: cb@sacmilking.com 
T: +45 75523666