MALKNING AF FÅR OG GEDER

 


Malkning, der passer til dine behov og din besætning
Præcist hvor mange får og geder har du brug for at malke i timen? Omdrejningspunktet er effektivitet. Det tager ikke lang tid at malke et får eller en ged.

Malkeløsningen bør ikke forhale denne proces, blot fordi du har ikke ét men eksempelvis 1.000 dyr. Malkestalden skal bestå af følgende elementer: let at komme ind i – hurtig påsætning – effektiv malkning – let at komme ud. SACs malke- løsninger til får og geder er designet med dette i fokus – og på at være nænsomme ved dyrene og lette at betjene

 

Optimal plads for dig og dine dyr 
Vi har ikke kun dine dyrs velbefindende på sinde – vi tænker også på dig. Du har brug for et ergonomisk optimalt og komfortabelt arbejdsmiljø, som sikrer, at du kan arbejde effektivt og hurtigt. Med en malkestald fra SAC er du altid tæt på dyrene under malkningen. Derved undgår du at skulle strække dig langt, da alting er inden for rækkevidde.

Ligeledes har dine dyr brug for et roligt miljø, hvor det er let at bevæge sig ind og ud. Vores malkeløsninger sikrer dyrene god plads, og du kan malke mere end tusind dyr i timen. Jo mere effektivt du kan malke, jo mere omkostningseffektiv er malkningen.

Nem at vedligeholde, for at sikre profitabilitet 
Få ting er så irriterende, som når et malkeanlæg er ude af drift, og du har hundredvis af dyr, der skal malkes. På den anden side har du heller ikke lyst til at bruge flere timer hver dag på at rengøre og vedligeholde malkeanlægget. Det ved vi – og derfor designer vi vores malkeløsninger, så de er både robuste og nemme at rengøre og vedligeholde. Dine ejeromkostninger holdes nede ved at minimere vedligeholdelsesomkostningerne.


Fremtidssikret og høj kvalitet 
Din malkeløsning fra SAC er slidstærk og holder derfor i mange år. Adgang til opgraderinger og reservedele sikrer, at malkeanlægget holdes up-to-date. Du kan bruge din malkeløsning i mange år, og du kan til enhver tid ændre eller tilføje til din malkestald, når din besætnings eller dine egne behov ændres.

SACs malkeløsninger bygger på mange års erfaring og fokuseret forskning og udvikling. Vores løsninger sikrer malkning af høj kvalitet – og dermed stor fortjeneste – i mange år.

Malkestalde med et gennemtænkt design

Et hurtigt gennemløb af dyr, nem betjening og ydelse af høj kvalitet. Uanset om din besætning er lille, stor eller derimellem, kan du få en effektiv malkeløsning, der passer til de behov, du og din besætning har. En løsning, som transporterer mælken nænsomt for at bibeholde ydelsens høje kvalitet.

Mere end 1.000 dyr i timen
Vores udvendige betjente karrusel er en løsning, der er nem at betjene, og som har en høj kapacitet til store besætninger og stor mælkeydelse. Du kan malke mere end 1.000 dyr i timen. Det ergonomiske design gør, at du kan foretage en påsætning hvert tredje sekund.

En fleksibel løsning tæt på dyrene
Med en side-by-side løsning arbejder du tæt på dyrene og har et godt overblik. Side-by-side løsningen er nem at betjene og giver dig stor fleksibilitet, da den er nem at opgradere