FÅ MERE UD AF DIN MALKNING

 

 

Vores Management Dairy Solution giver dig mulighed for at fokusere på de parametre, som er vigtigst for din virksomhed – baseret på real-time data.


Løs udfordringer hvor som helst og når som helst 
Du har adgang til dine besætningsdata, uanset hvor du befinder dig – det være sig på din computer på kontoret eller på en touchskærm nær dyrene. Du kan reagere hurtigt på problemer, som du bliver gjort opmærksom på, og dermed tage de korrekte beslutninger i tide.


Alt, du skal vide 
Hvad angår management systemer, tilbyder vi forskellige moduler, så du kan få nøjagtigt de informationer, du har brug for, for at optimere din indtjening. Uanset om du har brug for data på besætningsniveau eller for det enkelte dyr, har SAC en løsning, der vil give dig de relevante informationer.

IDC, touchskærm, Saturnus. Vores management løsninger bygger på kyndige eksperters viden og mange års erfaring i malkebranchen.

Med management systemet Saturnus får du en data- drevet platform med et brugervenligt overblik over data- ene – såvel på besætningsniveau som på det enkelte dyr. Management systemet samler alt på et sted og bistår dig effektivt i malkestaldens daglige rutiner.

IDC-enheden er placeret ved hver malkeplads og sikrer et godt overblik over malkningen, så du kan fokusere på dyrerne, den gode mælkekvalitet og et godt arbejdsmiljø.