TRADITIONEL MALKNING 

 

 

En malkestald, der passer til din besætning
Vores malkeløsninger fås i mange udgaver – som karrusel, side-by-side, sildeben, swing-over eller bindestald. Du kan læse mere om de forskellige løsninger på næste side. Det er muligt at bygge præcist den malkestald, der passer til dine og din besætnings behov.


Optimalt arbejdsmiljø for dig og dine køer 
Både dit og dine køers velbefindende ligger os på sinde. Du har brug for et ergonomisk korrekt arbejdsmiljø for at kunne udføre et behageligt stykke arbejde.

Vores malkeløsninger lader dig arbejde effektivt, hurtigt og uden akavede stillinger. Dine køer har også brug for omgivelser, som er rolige og lette at bevæge sig i. Vores løsningers design respekterer køernes behov for plads og lader dig malke mange køer på en effektiv måde, hvilket gør malkningen omkostningseffektiv.

Nem vedligeholdelse fastholder en god profit 
Alle malkeløsninger fra SAC er designet med nem vedligeholdelse for øje. Vi ønsker, at du holder dine ejeromkostninger nede, for eksempel ved at begrænse dine vedligeholdelsesomkostninger og opgaver. Dette muliggør, at du kan bruge mandetimerne på andre opgaver, og at din malke- løsning forbliver pålidelig i mange år.

Dit malkeanlæg fra SAC bliver ikke forældet. Vi holder altid vores udstyr opdateret, og du er sikret adgang til opgraderinger og reservedele i fremtiden. Du kan til enhver tid ændre eller tilføje flere dele til dit anlæg, når din besætnings eller dine egne behov ændres.

SACs malkeløsninger bygger på mange års erfaring og fokuseret forskning og udvikling

Et stort udvalg af malkestalde, som passer til dine behov og din besætnings størrelse.

Malkning bagfra

Side-by-side 90 grader 
En løsning med stor kapacitet i en parallel malkestald, hvor du får det antal pladser, der passer til dit behov. Malkestalden er let at opgradere og leveres enten i en standardudgave til små og mellemstore køer eller i en industriudgave til store køer. Den seneste udgave har ekstra bredde til store køer.

Sildeben 60 grader 
Enkel og effektiv stald der ikke kræver meget plads, men som sikrer dig god plads at arbejde på under malkning. God kvalitetsstald til alle typer køer. Vælg mellem malkehøj eller malkegrav.

Swing-over (60 grader – 90 grader)
Ideel til køer af samme størrelse og bygget med slangestyr som giver en perfekt placering af malkeenheden.

Malkning fra siden

Sildeben 30 grader 
Enkel og effektiv stald der sikrer dig
god plads at arbejde på under malkning.
God kvalitetsstald til alle typer køer. Vælg
mellem malkehøj eller malkegrav.

Traditionel malkning med karrusel

Udvendig betjent karrusel
Malkningen foregår med et godt overblik og et konstant flow af køer, hvilket sikrer en høj ydelse. Løsningen sikrer et godt arbejdsmiljø med god plads, og du arbejder tæt på yverne.

Traditionel bindestald

Med en bindestald får du alle fordelene fra IDC-malkeenheden – og du er sikret en simpel og fleksibel malkning.