FÅ MERE UD AF DIN MALKNING

 

 

Vores Management Dairy Solution giver dig mulighed for at fokusere på de parametre, som er vigtigst for din virksomhed. Lad management systemet holde styr på dine køer og hjælpe dig med dine daglige rutiner baseret på real-time data.

 

Løs udfordringer hvor som helst og når som helst 
Uanset hvor du er, har du adgang til data om din besætning og dine køer: Det være på en touchskærm nær køerne, på din computer på kontoret eller på en app på din smartphone eller tablet, når du er på farten. Du kan reagere på problemer, som du bliver gjort opmærksom på – og tage de rigtige beslutninger rettidigt.

 

Alt du skal vide 
Vi tilbyder forskellige løsninger, så du kan få præcist den information, du har brug for, hvilket optimerer din indtjening. Om du har brug for data på besætningsniveau eller på den enkelte ko, så har SAC en løsning, der leverer de relevante data.

IDC, UniMilco, UniTrack, Total Integrated Management (TIM) og touchskærm. Vores management løsninger bygger på kyndige eksperters viden og mange års erfaring i malkebranchen. 

Med management systemet Total Integrated Management (TIM) får du en datadrevet platform med et brugervenligt overblik over dataene – på besætningniveau som på det enkelte dyr.

Management systemet samler alt på et sted og bistår dig effektivt i malkestaldens daglige rutiner.

Vores UniTrack (Brunst – Sundhed – Besætning) giver dig mulighed for at overvåge dine køer ved hjælp af effektiv brunst- og sundhedsstyring. Dermed ved du altid, hvordan dine køer har det, og hvor de befinder sig.
UniMilco-enheden styrer hele malkestalden før, under og efter malkningen. Enheden sikrer samtidig, at ydelsen er som den skal være med fokus, at koens velbefindende sikres, og mælken håndteres korrekt.

IDC-enheden er placeret ved hver malkeplads og sikrer et godt overblik over malkningen, så du kan fokusere på køerne, den gode mælkekvalitet og et godt arbejdsmiljø.